søndag 10. april 2011

Fargerik vårglede!

Fra vår til vinter

Värvilisest kevadest talve.

Päris kevad on käes! Lumi kadus ära väga äkki, liigagi äkki. Nii kiiret kevade tulekut ei mäletagi. Paar päeva oli porine ka. Üleeile tirisin välja aiamööbli ja sinna juurde kuuluvad vajalikud aksessuaarid ka…padjad, katted…. Istusin ja  mõnulesin päikese käes, õhutemperatuur oli +23. Uskumatu, eksju!
Koguaeg tundus midagi nagu puudu olevat, kuidagi hõre oli. Just, lilled!!! Nüüd võib ju juba istutada nartsissid ja  võõrasemad. Sõitsin poodi. Jah, laupäeva pärastlõunal, suviselt soojal kevadpäeval lilli ostma minna on ilmselge lollus. Parem kraam oli kõik läbi müüdud. Väljusin tühjade kätega.
Värve enda ümber saab ka muud moodi. Näiteks tehes värvilist käsitööd ja tuulutada sokke!:D
Täna hommikupoole ma seda tegingi. Ilm oli küll pisut sombune aga õhutemperatuur +20. Super ju.

Photobucket


Photobucket

…ja tuulutasin sokke:D

Photobucket

…ja ennast tuulutasin:D

Photobucket

…ja siis tuulutasin veel ennast kaksteist kilomeetrit ülespoole.  Õhutemperatuur +14

Photobucket

Ära tulles olin kurb, päriselt ka. Kahju oli, et talv on lõppenud…nüüd ka siis üleval.

Kevadesse tagasi sõites, tegin veel mõned pildid. Jõkke on kaevatud kraav, et vesi saaks paremini liikuma, muidu läheb ju jõe kõrvalt:D


Photobucket


Värvilist kevadet kõigile!

1 kommentar:

Helen sa...

Ma olen alati huviga sinu blogi lugenud, It-s. Aga mul ei ole ka selle vastu midagi, et jälgida sinu tegemisi bloggeri kaudu. Ma ise olen sama tee läbinud - kõigepealt blogi bloggeris, siis Isetegijas. Olen üritanud mõlemat "täita". Bloggerist saab postituse "copy-paste" otse IT blogisse panna. Ei tea, kas see on ülim edevus, aga nii see praegu on.
Kaunist kevadet.