torsdag 15. mars 2012

Monica

Sallimüsteerium
Eriti salajane kuduja.
Pitsilise salli kooskudumine Isetegijas. Projekti juhtis Meka, kes igal esmaspäeval andis uue vihje kudumiseks. Milline see sall hakkab välja nägema, sai teada alles kuue nädala pärast.

Photobucket

Kui nägin pilte valmiskootud esimesest vihjest, siis hakkasin ka oma lõngavarudes inventuuri tegema. Teine vihje tundus veel eriti põnev! Niiviisi hoopis ristipidi. Polnud kahtluski, et tahan ka proovida. Kudusingi täiesti vaikselt ja salaja ega piiksatanudki, sest polnud kindel, kas ma üldse selle kunagi valmis saan, äkki läheb asi väga keeruliseks minu jaoks.

Photobucket

Mida suuremaks sall läks, seda tihedamaks läksid ka minu lõngapoe külastused. Ei teadnud, kui suur sall tuleb ja ostsin lõnga ühe toki kaupa.
Lõnga kulus 250 g/ 750 m ja varras nr. 3, mõõdud 140 x 70.
Lõng Senjagarn 80% Wool 20% Nylon
50gr = ca. 150 m

Aitäh Mekale ilusa mustri eest!

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer:

Meeli sa...

Perfektne töö! Nupud on mõnusad suured. Mitme silmuselised tegid?
Vaated on ka võrratud :D.

Sokike Sahtlist sa...

Nõnna ilus. :)

NIPI sa...

Nupud tegin seitsme silmusega. Teise vihje nupud ka seitsmega, aga kuidagi teistmoodi:D... võtsin pahempidiselt kohe samal real kokku, siis vist kudusin selle kokkuvõtmise silmuse parempidi läbi... issver ma ei mäletagi enam,aga nad jäid niiviisi rohkem rippuma. Rippnupud:D

Mona sa...

Hi! Kan du fortelle meg hvor du fant oppskriften på den lange roseløperen du heklet i 2010? Skulle gjerne hatt mønsteret. :) Send meg en mail: strikkesnuppa@hotmail.com eller legg igjen en kommentar i bloggen min. :)
Mona