tirsdag 23. april 2013

Pitsitekk ja Hispaania


Sama rand ja samad pitsid. Kas ma juba ükskord oma tekiga valmis ei saa? :D See on tegelikult nüüd tekk number kaks. Alustatud tekk number üks jäi kappi seisma, sest puppetsi niit sai Norras otsa:D Eestis nägin müügil jämedamat varianti ja kuskilt tellides ei suutnud ma kokku rehkendada palju mul seda tegelikult vaja läheb. Parem on minna ju poodi ja neid kerasid ühe kaupa koju tassida. Nii eelmine suvi otsustasingi, et alustan uue tekiga, norra niidiga ja ma väga loodan, et see poest ei kao. Enne Hispaaniasse minekut tegin pitsilappide üleloendamise ja mõõtmise… puudu on kõigest kuusteist tükki, ajeee. Alustasin ka juba äärepitsiga, sest need pisikesed heegeldised on head ajaviiteks ja kaasavõtmiseks.
 Ma pole küll eriti produktiivne olnud, aga näe, viis tükki jälle valmis:D

Photobucket

Photobucket

Miks me koguaeg ühes ja samas kohas seikleme? Tegelikult seikleja olen mina, ülejäänud seltskond koguneb siia kevadeti hoopis teisel eesmärgil.

Photobucket

Teed on kitsad ja käänulised ja teeserva mõnes kohas nagu polegi. Rattureid on Hispaanias tõesti palju. Need poisid olid justkui sorteeris läbi lastud:D

Photobucket

Sedasi me siin toimetame. Koht on ilus, meri, rannad ja vapustavad vaated ja palju, palju veel

Photobucket

Päike on muidugi ülitugev:D Poole tunniga mummuliseks

Photobucket

Internetist: Costa Brava on üks populaarsemaid Hispaania kuurortpiirkondi, mida lisaks heale hotellivalikule ja liivarandadele iseloomustab maaliline ja vaheldusrikas loodus: kaljune rannajoon vaheldumisi väikeste liivaste lahesoppidega, männimetsadega kaetud rohetavad mäed, taamal kõrguvad Püreneed, õdusad külad ja väikelinnad. Loomulikult mängib olulist rolli ka mõnus kliima ja rohke päikesepaiste suvekuudel. • Costa Brava piirkond sobib hästi perepuhkuseks, sest siin on kaunid rannad, piisavalt erinevaid ajaveetmisvõimalusi ning mitu lapsi veetlevat vee-ja huviparki. 
 • Lloret de Mar on Costa Brava puhkeregiooni elavaim kuurort, mille on menukaks muutnud Vahemere parimate hulka kuuluvad liivarannad, kirev valik päevaseid ja öiseid ajaveetmiskohti ning mitmekülgsed võimalused aktiivseks puhkuseks. Parim valik eelkõige noortele ja lõbutsemishimulistele, aga sobib ideaalselt ka lastega peredele 
 • Tossa de Mar on stiilne väikelinn Lloretist u 10 km kaugusel. Olles eelmisest väiksem ja vaiksem, on ta paslik rohkem rahu armastavatele päikesenautlejatele ja peredele.
 • Costa Bravast on hõlbus suunduda Katalooniat avastama. Piirkonna pärl on loomulikult Kataloonia pealinn Barcelona oma suurlinliku elegantsi ja vapustava arhitektuuriga. Kättesaadavasse kaugusse jäävad nii Salvador Daliga seotud paigad Figuereses, Pubolis ja Portlligatis kui ka kauni keskaegse vanalinnaga Girona ja kõrgel mägedes asuv kääbusriik Andorra.
 Miinused- Kohalikud ei räägi meelsasti võõrkeeli. Kõrghooajal juulis on siin palju turiste ning rannad võivad olla tihedalt rahvast täis. Lloret de Mari kesklinna ööelu melu võib häirida. 
Plussid- Ilusad liivarannad, maaliline rannik, meeldejääv loodus. Rikkalik valik ajaveetmiskohti ja erinevaid tegevusi. Aktiivne ööelu noortele ja nooremeelsetele. Suurepärane valik vaatamisväärsusi nii lähiümbruses kui ka kaugemal. Lähedal olev suurlinn Barcelona oma arhitektuurimälestiste ja ostuvõimalustega.

 Kuskilt lugesin, et Lloretisse minnes soovitati kõrvatropid kaasa võtta, sest tänu aktiivsele ööelule on siin võimatu magada:D Praegu on üsna vaikne. Baaridesse sisseviskajatel käed- jalad tööd täis, jooksevad tänaval ligi ja kukuvad moosima:D

 Järgmisesse postitusse panen väikse pildiseeria, kus käisin ja mida nägin...


Ingen kommentarer: