torsdag 30. april 2020

Shetlandi pitsist ispireeritud


 Kampsuni kudusin üleval alla ja pitsimotiivid on võetud raamatust "Shetlandi pitsi kudumine" (link raamatule). Kasutasin kolme mustrit: maasikakiri, Madeira-kiri ja puumotiiv, lumisel osal on kootud lihtsalt pahempidi silmuseid, et ei oleks igav parempidine pind. 
 Valge ja musta pildistamine on paras katsumus ja eriti kui modell pidevalt ringi siblib ja pildilt võiks näha olla, et olen ka mustriga vaeva näinud, pole lihtsalt valge kampsun. Pildid ja kampsun on tehtud pool aastat tagasi seega tuleks vist hakata mõtlema uue kampsuni peale ja kindlasti ma kasutan shetlandi pitsi motiive uuesti. 
  Lõng: Drops Baby Alpaca Silk, vardad 2mm ja 2,5 mm. Just vaatasin, kas kampsuni kohta mingeid märkmeid ka olen teinud. Mitte eriti, ilmselt kudumise ajal mõtlesin, et küll meelde jääb ja hiljem kirjutan. Niipalju lugesin välja, et allääres on üle 300 silmuse :) Minu meelest sellise lõikega kampsunid on väikestel tüdrukutel kõige ilusamad.





  Ülevalt alustades kasutasin võtet: Italian Cast on. Seljaosal lühendatud read





4 kommentarer:

Gerli sa...

Justkui lossipreili. Väga ilus kampsun!

NIPI sa...

Aitäh!

A-Ly sa...

Siin on ilu nii, et sõnadest jääb puudu. Suurepärane lõnga valik ja lõige on pisikeste preilide jaoks nagu loodud. Olen alati imetlenud siin mustri valikut ja oskust seda paigutad-klapitada. Imeline töö!

NIPI sa...

Aitäh! Kuna see lõng on ka raske, siis annab see alumisele laiemale osale liikumise :)