lørdag 11. juni 2011

Kui väljas sajab vihma...

Kui väljas kastab juba kolm, neli või äkki juba isegi viis päeva…(mul on arvepidamine sassis), siis on liiast. Väga märg on, väga pime on, kole on, udune on jne..jne. Lilled on vihmast tagurpidi. Jõe keskel peaks saar olema, aga paistavad ainult puuladvad.
Las siis väljas kastab. Tegevust jätkub, saab igasuguseid asju värvida, lihvida, pahteldada, liimida ning kokku- lahti kruvida.

Photobucket

Photobucket

Kuna mul on lisaks valgele praegu helesinise vaimustus. IKEAst ostetud kandiku kruvisin lahti ja puitosa värvisin valgeks. Kandiku põhjale liimisin paberi. Paberi lakkimisega läks asi natuke untsu. Peale lakkimist ei olnud paberi värv enam see, mis ennem. Enne oli helesinine ja natuke hõbedast, nüüd on õrnalt kollakat tooni. Valmis toodangust pilti pole veel, ootab kokku kruvimist.

Photobucket

Tükka aega otsisin, lõpuks leidsin. Nagi. Leiukoht on komisjoni pood. Loomulikult vajab ta valget värvi.

Photobucket

Kui üks kapp maksab nii vähe raha, siis peab selle ju muidugi ostma. Tegelikult ma tahtisn juba tükk aega sellist 60ndate kappi. Praeguseks on ta lihvitud ja kaks kihti krunti (igaks juhuks) ja kaks kihti värvi saanud. Tundub, et veel on vaja värvida.
Mäletan, et meil oli Eestis selliste jalgadega raamatukapp, vanaisa tehtud. Kapp on praegugi, aga kapi jalad sai kunagi maha saetud ja sinna alla mindi kasti moodi moodustis tehtud. Noh, et oleks selline „Pärnu sekstsioonkapi“ moodi kapp:). Ei mäleta hästi, aga äkki mul oli kahju tookord, et poes ei müüdud sellist vahendit, millega oleks need uksed ka saanud hästi sektsioonkapi läikivaks:). Pärast saime leti alt või talongiga selle „päris“ kapi kah, oh seda õnne!:)))

Photobucket

Photobucket

Kui kõik päris valmis, siis teen uue näituse.
Väljas sajab jätkuvalt ja mina värvin nüüd edasi!

Photobucket

Ingen kommentarer: